Målgruppe 

12-18 årige som har en historik indeholdende; omsorgssvigt, tilknytningsforstyrrelse, selvskadende adfærd og, stofmisbrug, m.m.

Paragraffer

§43 , §76. og §101 

Metoder

KAT-kassen, Kognitiv Terapi, Motiverende Samtale, Social Færdighedstræning, Hash Afvænnings Program (HAP)

Pris

3.240 kr. / Døgn

98.550 kr. / Måned

Antal pladser

7 pladser.

Aktiviteter hos Fuglen

På fuglen har vi et stort fokus på aktiviteter, vi har ungemøde hver mandag kl. 21:00, hvor vi samles og laver aktivitetsplaner for resten af ugen, samt madplan. Vi finder det vigtigt at de unge har medindflydelse på hvad der skal spises og hvad aktiviteterne skal være i ugens løb. 

Vi som pædagoger har særlig fokus på at få vores unge ud i nærmiljøet, for blandt andet at få nye relationer. I Kjellerup tilbydes der et væld af forskellige sportsgrene, såsom fodbold, håndbold, skydning, tennis, badminton, og så har de en del rideklubber omkring Kjellerup. Især mange af vores piger går til ridning, hvor vi har ansat en ridekyndig til at tage sig af dette. 

Vi går til fitness i Kjellerup, hvor den unge har mulighed for selv at tage af sted til fitness, hvor vi naturligvis hjælper med et træningsprogram. Vi har egen bold sal i Silkeborg på vores skole, som vi kan benytte alle dage, her findes basket, volley, klatrevæg etc. Vi tilmelder os et væld af de aktiviteter, som børnehjælpsfonden tilbyder, hvilket virkelig er et hit for vores unge. 

Som udgangspunkt tager vi altid på skiferie i Sverige i uge 7 og på camping i Italien i uge 29. På vores lager har vi ligeledes mange muligheder for at kunne låne udstyr til blandt andet fisketure, paintball, og vi har alt i udstyr til en vildmarkstur, samt kanoer og speedbåde.

På Fuglen har vi som regel en dag i DGI huset Herning, i svømmehallen og wellnes i vinterperioden.

Vi er kulturbærere, og holder Fastelavn, påske, og halloween, jul, hvor der virkelig bliver kreeret og hygget omkring bordet.

Når der er fødselsdage foregår det naturligvis med flag, dug på bordet, og oftest med morgensang fra det personale der er på arbejde.

​​Skriv direkte til Fuglen her​​

Forvent svar inden for to hverdage, hvor vi vender retur med det videre forløb samt aftale om et møde.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi behandler alle unge ens, ved at behandle dem forskelligt

​Vi er sammen om tingene og har et fast samarbejde med misbrugscenteret i Silkeborg.

​Læs om os her 🡢

Kontakt Fuglen her

Fuglen

Fuglemosevej 1A, 8620 Kjellerup

Se rutevejledning

CVR: 41489731

Døgninstitution

Telefon: 29 22 15 32

E-mail:Fuglen@opholdssteder.dk